13 dana u Rusiji za Svetsko prvenstvo u fudbalu

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
1699€
Datum:
od
21.02.2018
do
21.02.2018
Trajanje: 
13 dana

NAJVEĆI SPORTSKI DOGAĐAJ OVOG LETA:
SVETSKO PRVENSTVO U FUDBALU, RUSIJA 2018!
13 dana - 3 utakmice reprezentacije Srbije u grupnoj fazi
5 gradova u 3 države
Samara, Moskva, Kalinjingrad uz obilazak gradova Viljnus i Minsk

Program putovanja

1. dan - 17.06. Beograd - Moskva - Samara. Avio let na relaciji Beograd - Moskva. Po dolasku na moskovski aerodrom domaćini će goste uputiti na terminala za let do Samare. Dolazak u Samaru u prepodnevnim satima. Odlazak na stadion u pratnji vodiča - gradski prevoz je besplatan uz obavezno posedovanje FAN ID. Utakmica između Srbije i Kostarike igra se od 16:00 časova po lokalnom vremenu. Smeštaj i noćenje u hotelu.
2. dan - 18.06. Samara. Doručak u hotelu. Organizovano razgledanje i obilazak znamenitosti grada Samare (Žigulevska pivara, Iverski manastir i Spomenik slave i dr.).
Ranije poznat kao Kujbišev, Samara je šesti po veličini grad u Rusiji i nalazi se na ušću reka Volge i Samare. Samara je zvanično osnovana 1586. godine sa izgradnjom tvrđave na Volgi.
Tokom Drugog svetskog rata, grad je postao rezervna prestonica Sovjetskog Saveza.
Pisci Tolstoj i Gorki, slikari Ilja Repin, Vasilij Surikov i Ivan Aivazovski, i revolucionari Mihail Frunze i Lenjin su nekada živeli u ovom gradu. Ručak. Transfer do železničke stanice. Noćna vožnja/noćenje u vozu do Moskve.
3. dan - 19.06. Samara - Moskva. Dolazak u Moskvu iz Samare oko 9 sati pre podne. Transfer do hotela. Slobodno vreme.
4. dan - 20.06. Moskva. Doručak u hotelu. Obilazak moskovskog Kremlja sa posetom jednom od pravoslavnih hramova. Moskovski Kremlj - simbol ruske državnosti, jedan od najvećih arhitektonskih ansambala na svetu. Sabroni hramovi: Uspenski, Arhangelski i hram Blagoveštenja, odaje Patrijarha sa Crkvom dvanaestorice apostola, zvonik Ivana Velikog, "Car Zvono", "Car top". Ručak. Organizovano razgledanje i obilazak znamenitosti Moskve. Crveni trg (sa šetnjom po trgu), pogled na Kremlj sa strane Hrama Hrista Spasitelja, spomenik Petru I, platforma za posmatranje panorame Moskve na Vrapčevim brdima, trijumfalne kapije, Moscow city, ulica Arbat i Tverska, Puškinov trg, Manježni trg, zgrade Državne dume Rusije, Boljšoj teatra i drugih.
5. dan - 21.06. Moskva - Kalinjingrad. Slobodno vreme. Transfer do železničke stanice Beloruskaja. Noćna vožnja/noćenje u vozu do Kalinjingrada.
6. dan - 22.06. Kalinjingrad. Dolazak u Kalinjingrad u prepodnevnim časovima. Transfer do hotela i prijavljivanje u sobe. Slobodno vreme. Odlazak na stadion u pratnji vodiča. Gradski prevoz je besplatan uz obavezno posedovanje FAN ID. Utakmica Srbija - Švajcarska igra se od 20:00 časova po lokalnom vremenu. Individualni povratak u hotel. Noćenje.
7. dan - 23.06. Kalinjingrad. Organizovano razgledanje grada Kalinjingrada (nekadašnji Keningzberg). Prilika da se upozna grad, u kome se prepliće arhitektura potptuno različitih epoha, srednjevekovna i moderna: šetnja po ostrvu Kneiphof, dalje simbol grada - Katedrala sa jedinstvenim dvojnim orguljama i grobom velikog filozofa Imanuela Kanta. Ručak.
Transfer na železničku stanicu. Kalinjingrad - Viljnus (17:26-20:30).Dolazak u Vilnjus, glavni grad Litvanije, transfer do hotela.
8. dan - 24.06. Viljnus. Obilazak grada Viljnusa, glavnog grada Litvanije. Grad se nalazi na obalama reka Neris i Vilnia. Prvi put se pominje 1323 godine kada je Veliki vojvoda Gediminas sagradio tamošnji dvorac. Danas je toranj ovog zamka jedan od obeležja i simbola grada. Stari grad Vilnjus je jedan od najvećih i najstarijih gradova u istočnoj Evropi. Magična atmosfera, veličanstvena divna arhitektonska mešavina stilova gotike, renesanse, baroka i klasika, čini ovaj divni grad zanimljivim za istraživanje. Grad Viljnus je 1994. godine ušao u UNESCO registar svetskog nasleđa. Ručak. Smeštaj i noćenje u Viljnusu.
9. dan - 25.06. Viljnus - Minsk. Doručak u hotelu. Transfer do Minska autobusom.  Organizovano razgledanje grada Minska. Glavni grad Belorusije je jedan od bezbednijih i čistijih od većine evropskih gradova. Štaviše, on ima svoj duh i zanimljivu istoriju. Tokom gradske ture imaćete priliku da se upoznate sa najpoznatijim mestima u Minsku: Trg Pobede, Trg Nezavisnosti, Katolička Crkva Sv. Helene i Simona, Gornji grad, Železnička stanica, Bulevar Nezavisnosti, Bulevar Pobednika i mnoge druge. Ručak. Slobodno vreme. Noćenje.
10.dan - 26.06. Minsk. Slobodno vreme u Minsku za fakultativne izlete i provod. Transfer do železničke stanice. Noćna vožnja/noćenje u vozu do Moskve.
11. dan - 27.06. Minsk - Moskva. Dolazak u Moskvu u prepodnevnim časovima. Transfer do hotela i smeštaj. Slobodno vreme. Odlazak na stadion uz pratnju vodiča. Gradski prevoz je besplatan uz obavezno posedovanje FAN ID. Utakmica između Srbije i Brazila igra se od
21:00 čas po lokalnom vremenu na stadionu "Otkritie Arena". Individualni povratak u hotel. Noćenje.
12. dan - 28.06. Moskva Doručak u hotelu. Slobodno vreme u Moskvi. Noćenje u hotelu.
13. dan - 29.06. Moskva - Beograd Transfer do aerodroma. Let za Beograd. Kraj programa.

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
868€
Datum:
od
24.02.2017
do
31.10.2017
Trajanje:
3-7 noćenja

MALDIVI- SPECIJALNA PONUDA
Bestseleri u Male-u!!!
Maldivi- oaza lepote u Indijskom...

Cena od:
149€
Datum:
od
03.04.2018
do
06.04.2018
Trajanje:
4 dana

Costa MEDITERRANEA
3 noći/ 4 dana
Italija, Španija, Francuska
Polazak iz...