Indonezija Džakarta i Bali

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
1690€
Datum:
od
15.11.2016
do
31.10.2017
Trajanje: 
11 dana

INDONEZIJA
DŽAKARTA I BALI
11 dana/9 noćenja
INDIVIDUALNI PROGRAM - SVAKODNEVNI POLASCI

Program putovanja

Indonezija je ostrvska država u jugoistočnoj Aziji. Ime države potiče od grčkih reči Indos sto znači indijsko i nesos što znači ostrvo. Ove dve reči najbolje opisuju zemlju koja u sastavu ima više od 17.500 ostrva, medju kojima su najpoznatija Java, Bali, Lombok, Sulavesi, Borneo, Papua i Sumatra. Indonezija je dugo bila pod uticajima azijskih i evropskih kultura čiji su tragovi vidljivi do današnjih dana u vidu budističkog hrama Borobudur, hindu hrama Prambanan, holandskih gradjevina itd...
Džakarta je glavni grad, užurbana metropola na Javi sa više od 10 miliona ljudi, spoj modernog i tradicionalnog i grad koji nikada ne spava. Istočni sused Jave je ostrvo Bali, jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na planeti. Bali je ostrvo veličanstvenih vulkana, zelenih pirinčanih kaskadnih polja, idiličnih plaža, savremenih hotela i nadasve vedrih domaćina koji i pored velikog broja turista uspešno čuvaju vekovima stečeno kulturno nasledje i običaje.
PROGRAM PUTOVANJA:
Dan 1. : Dan 1. : Beograd – Džakarta – Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla, Beograd, najmanje 2 sata pre zakazanog leta. Let za Džakartu sa presedanjem, prema rasporedu. Obroci i noćenje u avionu.
Dan 2: Džakarta - Po dolasku u Džakartu dobrodošlica od strane predstavnika lokalne agencije, na srpskom jeziku. Transfer do hotela. Smeštaj i noćenje u hotelu.
Dan 3: Džakarta (D) - Doručak u hotelu. Obilazak prestonice Indonezije; poseta nacionalnom spomeniku MoNas, nacionalnom muzeju i Kota Tua starom gradu nekada poznatom i pod imenom „Dragulj Azije“. Pre povratka u hotel poseta Taman Mini Parku – “Indonezija u malom” i prilika za upoznavanje sa kulturom, arhitekturom i istorijom u 33. indonežanske provincije. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 4: Džakarta - Bali (D) - Doručak u hotelu. Transfer do aerodroma. Podnevni let za Bali. Po dolasku na Bali transfer do hotela. Smeštaj. Noćenje.
Dan 5: Bali (D,V) - Doručak u hotelu. Slobodno prepodne. Oko podneva poseta Tanah Lot hramu iz 16.veka, sledi obilazak botaničke bašte i Candi Kuning pijace gde je moguće pronaći egzotično voće, začine i cveće svojstveno ovom delu Sveta. U kasno popodne dolazak do Uluwatu hrama. Posmatranje Kećak plesa. Večera u lokalnom restoranu na obali Jimbaran zaliva. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 6: Bali (D) - Doručak u hotelu. Dan započinje uz Barong, balinežanski ples koji prikazuje večitu borbu dobra i zla. Sledi poseta pećini Goa Gajah i izvoru vode i bazenima u selu Tampaksiring. Prilika za osveženje u restoranu sa veličanstvenim pogledom na Batur
vulkan i jezero. Povratak na jug ostrva preko sela Tegallalang. Šetnja kroz pirinčane terase Balija. Vožnja kroz Ubud. Poseta parku Makaka majmuna (Monkey Forest). Povratak u hotel u kasno popodne. Noćenje.
Dan 7 – Dan 10: Bali (D) - Doručak u hotelu. Slobodni dani za odmor na plaži ili prilika za individualno razgledanje ostrva. Noćenje.
Dan 11: Bali – sledeća destinacija (D) - Doručak u hotelu. Slobodno vreme do transfera na aerodrom radi konekcije na povratni let.

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
868€
Datum:
od
24.02.2017
do
31.10.2017
Trajanje:
3-7 noćenja

MALDIVI- SPECIJALNA PONUDA
Bestseleri u Male-u!!!
Maldivi- oaza lepote u Indijskom...

Cena od:
149€
Datum:
od
03.04.2018
do
06.04.2018
Trajanje:
4 dana

Costa MEDITERRANEA
3 noći/ 4 dana
Italija, Španija, Francuska
Polazak iz...