Banja Vrdnik Hotel Park

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
20€
Datum:
od
01.06.2017
do
31.12.2017
Trajanje: 
individualno

Na samo 20 kilometara od Novog Sada i 70 kilometara od Beograda, na južnim padinama Fruške Gore u sastavu Nacionalnog parka, smeštena je banja Vrdnik. Blagotvorno dejstvo termalne vode ove banje povoljno utiče na koštano zglobni sistem, reumatske tegobe, stanje kože i ubrzava zarastanje rana – odnosno pospešuje epitelizaciju. Na idealnoj poziciji od 240m nadmorske visine, banja se odlikuje umerenom kontinentalnom klimom sa 2200
sunčanih časova godišnje, te odsustvom jakih vetrova i hladnih vazdušnih masa.

 

 

Program putovanja

Čist vazduh sa velikim sadržajem ozona, bez ikakvog zagađenja, banju Vrdnik svrstava u red vazdušnih banja. U Vrdniku se nalazi i čuveni manastir Ravanica osnovan krajem XV veka, koji je dugo vremena čuvao mošti kneza Lazara Hrebeljanovića, dok Fruška Gora sa ukupno 17 aktivnih manastira sa pravom nosi naziv "Sveta Gora". Na obroncima Fruške Gore, u neposrednoj blizini Vrdnika, postoje mnoge šumske "staze zdravlja", koje omogućavaju beskrajno uživanje u dugim lepim šetnjama ovom predivnom prirodom u srcu Vojvodine.

Specijalna bolnica za rehabilitaciju Termal u banji Vrdnik smeštena je na idealnoj poziciji,
između Beograda i Novog Sada, a u samom središtu Fruške gore – jednom od najlepših
nacionalnih parkova u ovom delu Evrope.Sagrađen na izvorištu lekovite termalne vode, specijalna bolnica za rehabilitaciju Termal u banji Vrdnik, pored uživanja u prijatnom prirodnom ambijentu i komfornom smeštaju sa ljubaznim osobljem, nudi Vam, pre svega, mogućnost oporavka uz vrhunski medicinski tim stručnjaka koji raspolažu najsavremenijom opremom i načinima rada. Sa otvorenim i zatvorenim bazenima, kongresnom salom, restoranom i različitom tipovima smeštaja, a na jedinstvenoj lokaciji.

Hotel Park kategorije 4* se nalazi u centru šarmantnog gradića Ruma, samo 30 min. od
beogradskog aerodroma. U neposrednoj blizini je Fruška Gora sa svojim čuvenim Manastirima i Vinarijama. Samo 2 km od hotela je izletište Borkovac, sa jezerom, šumicom, sa trim stazama i sa olimpijskim bazenom. Odmah pored hotela Park je veliki Sportski Centar, opremljen za sve dvoranske sportove.

Pogledajte video klip  gde su prikazane lepote banje Vrdnik: https://www.youtube.com/watch?v=K65b4V_pay0

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
868€
Datum:
od
24.02.2017
do
31.10.2017
Trajanje:
3-7 noćenja

MALDIVI- SPECIJALNA PONUDA
Bestseleri u Male-u!!!
Maldivi- oaza lepote u Indijskom...