Hotel Foras Segedin promocija

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
41€
Datum:
od
01.09.2016
do
01.04.2018
Trajanje: 
1-7 noćenja

Hunguest Hotel Forras superior 4*
Hotel se na predivnoj lokaciji, okružen je zelenilom, na obali reke Tise. Hotel Hunguest Forras nalazi se pored SPA centra Napfényfürdő Aquapolis Szeged sa kojim je povezan zatvorenim hodnikom. Vodeni grad Napfényfürdő Aquapolis, sa najdužim toboganima u Evropi prilagođen je zabavi za sve uzraste, očekuje svoje goste u toku cele godine. Komplex bazena se prostire na 4400m² i prilagođeni su za: lečenje (lekovita voda), relaksaciju (Tihi wellness), regeneraciju (masaže, saune), zabavu (tobogani i bazeni).

Program putovanja

Ukoliko još niste odlučili gde ćete provesti jesenje mesece, sami ili sa vašom porodicom, mi preporučujemo sledeće: Hotel Foras Segedin Mađarska. Provedite par dana ili više uživajući u lepotama mađarskog grada Segedina i šetajte se pored Mureša i Tise.

Aranžman obuhvata:
*noćenje i polupansion (doručak, večera),
*neograničan broj ulaznica (zavisno od broja noćenja) za susedni Napfényfürdő Aquapolis Szeged kupališni kompleks (porodični wellness, bazeni sa vodenim atrakcijama, vodeni park sa toboganima, bazeni sa lekovitom vodom, štrand)
*ulaznicu dnevno jednom maksimalno tri sata za Tihi wellness isto zavisno od broja noćenja. (mogućnost za relaksaciju, samo za starije osobe od 16 godina da bi omogućili gostima sasvim mirnu okolinu za odmaranje).
Usluge: bazeni sa različitim doživljajima, kupke, svet saune, parno kupatilo, haloterapija, tepidarijum, aroma soba i vanjska sauna. Pored svega svim gostima je na raspolaganju WIFI internet i bademantil.

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
868€
Datum:
od
24.02.2017
do
31.10.2017
Trajanje:
3-7 noćenja

MALDIVI- SPECIJALNA PONUDA
Bestseleri u Male-u!!!
Maldivi- oaza lepote u Indijskom...

Cena od:
149€
Datum:
od
03.04.2018
do
06.04.2018
Trajanje:
4 dana

Costa MEDITERRANEA
3 noći/ 4 dana
Italija, Španija, Francuska
Polazak iz...