Hotel Šimšir Zlatibor

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
26€
Datum:
od
10.08.2017
do
24.12.2017
Trajanje: 
individualno

HOTEL ŠIMŠIR, ZLATIBOR
Garni Hotel "Šimšir" je moderan turistički objekat koji gostima nudi idealne uslove za odmor. Pored odličnog smeštaja, prednost objekta je i njegova lokacija.

Program putovanja

Hotel se nalazi u samom centru Zlatibora, pored autobuske stanice, ski staze Obudovica, kao i svih sadržaja ovog turističkog centra. Objekat se sastoji iz jedne suterenske i tri nadzemne etaže povezane liftom. Smeštajni kapacitet objekta sastoji se iz 7 apartmana i 12 soba. Sve sobe i apartmani su moderno opremljeni i poseduju kablovsku televiziju, bežični internet i mini bar. Enterijer je prilagođen savremenim uslovima boravka. Uz kvalitetan smeštaj, ‘’Šimšir’’ nudi i uslugu doručka u restoranu na bazi švedskog stola. Gostima je na raspolaganju kafe bar, prelepa bašta sa fontanom, besplatno korišćenje garaže, teretane, Wi-fi konekcija u celom objektu kao i 24h obezbeđen video nadzor. Zahavljujući predivno lokaciji i renomeu mesta kome pripada, hotel svojim gostima nudi prirodni ambijent, jedinstveni doživljaj, gostoprimstvo, komfor i udobnost.
Ljubazno osoblje Garni Hotela ‘’Šimšir’’ Vas poziva da budete naši gosti a mi ćemo dati sve od sebe da se u svakom trenutku osećate ugodno.

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
868€
Datum:
od
24.02.2017
do
31.10.2017
Trajanje:
3-7 noćenja

MALDIVI- SPECIJALNA PONUDA
Bestseleri u Male-u!!!
Maldivi- oaza lepote u Indijskom...