Venčanje na Baliju

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
3745€
Datum:
od
15.10.2016
do
15.10.2017
Trajanje: 
12 dana

VENČANJE NA BALIJU
9 noćenja/12 dana
*svakodnevni polasci*
Indonezija je okružena intrigama; zemlja pirata, zmajeva, sa hiljadu ostrva, mistična i sa planinama o kojima postoje brojne legende. Zemlja sa nekim od najlepših mesta na svetu za beg od svakodnevnice, a većina od njih je na Baliju, magičnom, spiritualnom ostrvu sa predivnim plažama i zelenim tropskim predelima. Bali koji zadržava autentičnost i kulturu je na svakoj listi top 10 najpoželjnijih destinacija za mladence.

Program putovanja

PROGRAM PUTOVANJA:
Dan 1. : Beograd – Denpasar, Bali
Polazak iz Beograda. Obroci u avionu.
Dan 2. : Denpasar, Bali Nastavak putovanja za Bali. Po sletanju na Bali, privatni transfer do hotela Conrad. Po dolasku u hotel ljubazni domaćini poslužiće piće dobrodošlice i otpratiti vas do sobe sa bračnim ležajem. Tokom prve noći na Ostrvu Bogova poslužite se tortom, korpom sa sezonskim voćem i uživajte u cvetnom aranžmanu koji su kreirale spretne ruke balinežanskih cvećara. Noćenje.
Dan 3. : Bali
Doručak u hotelu. Slobodno prepodne za odmor na plaži. U ranim popodnevnim satima poseta spa centru u Ubudu i prilika da se opustite uz jednočasovnu balinežansku masažu. Sledi poseta Tanah Lot hramu iz 16. veka jednoj od najromantičnijih lokacija na ostrvu.
Uživajte u zalasku Sunca nad hramom. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 4. : Bali
Doručak u hotelu. Slobodan dan za odmor na plaži. Noćenje.
Dan 5. : Bali
Doručak u hotelu. Priprema za ceremoniju venčanja. Venčanje na plaži hotela Conrad. Noćenje.
Dan 6.-9. : Bali
Doručak u hotelu. Slobodan dani za odmor ili individualno razgledanje ostrva. Noćenje.
Dan 10. : Bali
Doručak u hotelu. Slobodno prepodne za odmor na plaži. Popodne poseta parku slonova u mestu Taro. Park, lociran nedaleko od Ubuda, dom je velikom krdu slonova sa Sumatre. U sumrak pogledajte performans u kome slonovi igraju košarku, slikaju, računaju i
prskaju vodu iz surli za srećan polazak na safari. Uživajte u 30 minuta noćnog safarija kroz balinežansku tropsku šumu na ledjima slonova. Nakon avanture probajte specijalitete lokalne kuhinje tokom večere u restoranu kraj jezera. Povratak u hotel. Noćenje.
Dan 11. : Bali – Beograd
Doručak u hotelu. Slobodno vreme do napuštanja sobe i privatnog transfera na aerodrom radi konekcije na povratni let za Beograd.
Dan 12. : Beograd
Nastavak putovanja za Beograd. Obroci u avionu. Dolazak u Beograd. Kraj Programa.

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
868€
Datum:
od
24.02.2017
do
31.10.2017
Trajanje:
3-7 noćenja

MALDIVI- SPECIJALNA PONUDA
Bestseleri u Male-u!!!
Maldivi- oaza lepote u Indijskom...

Cena od:
149€
Datum:
od
03.04.2018
do
06.04.2018
Trajanje:
4 dana

Costa MEDITERRANEA
3 noći/ 4 dana
Italija, Španija, Francuska
Polazak iz...