Krf avionom 2018.

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
165€
Datum:
od
04.06.2018
do
22.09.2018
Trajanje: 
11 dana

KRF
Direktan dnevni čarter let iz Beograda
AVIO PREVOZ + TRANSFER + SMEŠTAJ (PAKET ARANŽMAN)

Cenovnik za hotelski smeštaj na Krfu zajedno sa direktnim avionskim čarter letovima.

 

Program putovanja

Krf je jedno od sedam Jonskih ostrva. Ostrvo beskrajne prirodne lepote, pesme i muzike,
kombinacija kosmopolitskog i tradicionalnog. Poznato je po smaragdnim uvalama, kristalno čistom moru, luksuznim hotelima i prelepim plažama koje su zbog blage klime i velike vlažnosti okružene zelenilom i brojnim maslinjacima. Grad Krf je jedan od najlepših gradova u Grčkoj, prepun uskih uličica, divnih trgova na kojima preovlađuje venecijanska i engleska arhitektura. Grad ima dve tvrđave, staru i novu, obe se nalaze u centralnom delu grada. U gradu Krfu nalazi se Srpska kuća a preko puta se nalazi ostrvo Vido gde su sahranjeni Srpski vojnici u I svetskom ratu. Besplatan izlet za ostrvo Vido za sve goste za polazak 11.06.

Program putovanja:
1. dan Beograd - Krf: Turistički aranžman započinje 2 sata pre ZVANIČNO OBJAVLJENOG VREMENA poletanja aviona sastankom kod šaltera na aerodromu Nikola Tesla i preuzimanjem putne dokumentacije od predstavnika agencije. Putnik pristupa šalteru za
predaju prtljaga, šalteru za pasošku kontrolu. Od momenta predaje prtljaga do momenta sletanja, brigu o putniku preuzima služba aerodroma i kabinsko osoblje. Čarter let. Po sletanju, sledi pasoška kontrola, preuzimanje predatog prtljaga i transfer do hotela po
rasporedu u hotele gde gosti borave. Smeštaj u sobe (soba je rezervisana od 16h a moze biti i ranije u slučaju raspolozivosti), noćenje. (Transfer do smeštaja će se obaviti najbliže moguće, može se obaviti autobusom, mini busom, taksijem ili drugim vozilom, kao i kombinacijom više vrsta prevoza a uzavisnosti od udaljenosti i razudjenosti izabranog smeštaja. Moguć je prevoz prtljaga drugim vozilom. Ulazak u sobe je posle 16h a može biti i ranije ukoliko postoje slobodni kapaciteti. Raspored soba odredjuje isključivo recepcija.
2. do pretposlenji dan - Krf: Slobodni dani za individualna razgledanja, posete i odmor. Mogućnost organizovanja fakultativnih izleta (min za realizaciju je 20 osoba), noćenje sa uslugama navedenim u cenovniku.
Poslednji dan Krf - Beograd: Napuštanje soba do 12h, slobodno vreme do transfera na aerodrom, čekiranje i pasoška kontrola. Direktan čarter let do Beograda. Dolazak u Beograd. Završetak usluge.
Popust za decu se odnosi samo kada su u pratnji dve odrasle ili punoplative osobe. Deca do 2 godine nemaju svoje sedište u
avionu, niti ležaj u hotelu. Krevetac za bebe se plaća i uzima po ličnom zahtevu, a u nekim hotelima može biti besplatno.
Putnik je u obavezi da najavi krevetac prilikom sklapanja ugovora.

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
868€
Datum:
od
24.02.2017
do
31.10.2017
Trajanje:
3-7 noćenja

MALDIVI- SPECIJALNA PONUDA
Bestseleri u Male-u!!!
Maldivi- oaza lepote u Indijskom...

Cena od:
149€
Datum:
od
03.04.2018
do
06.04.2018
Trajanje:
4 dana

Costa MEDITERRANEA
3 noći/ 4 dana
Italija, Španija, Francuska
Polazak iz...