Vila Marta Nei Pori first minute letovanje 2018

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
39€
Datum:
od
24.05.2108
do
01.10.2018
Trajanje: 
11 dana

VILA „Marta“

Nei Pori se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona u podnožju Olimpa. Ima prelepu uređenu peščanu plažu velike širine i dužine sa prozirnom i čistom vodom. Široke ulice, lepo uređeni trgovi, kao i brojna igrališta za decu čine da ovo letovalište ne liči mnogo na druga mesta sa uskim, pretrpanim, uličicama punih automobila i ljudi. Gradić je idealan za miran porodični odmor, ali i za sve ostale turiste.

Program putovanja

Lokacija: Vila Marta se nalazi na oko 180 m od plaže u centralnom delu Nei Poria, na 100 m od crkve. Sastoji se od duplex apartmana, apartmana i studia. Kapacitet: poseduje 3 studia, apartman (kuhinja odvojena od spavaćeg dela) i duplex apartmana (dve fizički izdvojene sobe)
Sadržaj: Wi-Fi internet - besplatno (odličan signal). Vila poseduje dvokrevetne i trokrevetne studije (francuski i singl ležaj), četvorokrevetni apartman (francuski + francuski ležaj) na prvom spratu i duplex apartman (dve fizički odvojene sobe-francuski + singl ležaj) na drugom spratu koji su opremljeni ležajevima za navedeni broj gostiju, kuhinjom sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, TV u sobi LCD, A/C klima uređajem kao i prostranom terasom sa garniturom za sedenje i zaštitom za komarce na vratima terase. U prizemlju vile je velika terasa sa mogućnošću odlaganja stvari za poslednji dan boravka, kao i kupatilo.
Usluga: NA (najam studia/apartmana/duplex apartmana)
Parking: Ispred vile.
Napomena: Klima se doplaćuje na licu mesta - doplata je 5 € po danu
VIP komentar: Vila ima dobru lokaciju u mirnom delu Nei Porija, na 100 metara od crkve. U prizemlju velika terasa sa mogućnošću odlaganja stvari za poslednji dan boravka, kao i kupatilo. Čista je i uredna te je i naša preporuka za smeštaj u Nei Pori-u.
Pogodnosti: besplatan WIFI, komarnici, toalet u prizemlju vile
Koordinate za GPS navigator: 39.975395, 22.651343

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
48€
Datum:
od
24.05.2018
do
01.10.2018
Trajanje:
10 noći

Zakintos, treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih...

Cena od:
868€
Datum:
od
24.02.2017
do
31.10.2017
Trajanje:
3-7 noćenja

MALDIVI- SPECIJALNA PONUDA
Bestseleri u Male-u!!!
Maldivi- oaza lepote u Indijskom...