First minute Nei Pori vila Poseidon

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
59€
Datum:
od
24.05.2018
do
01.10.2018
Trajanje: 
11 noćenja

Nei pori - Vila „Poseidon“ Nei Pori se nalazi na svega nekoliko kilometara od Platamona u podnožju Olimpa. Ima prelepu uređenu peščanu plažu velike širine i dužine sa prozirnom i čistom vodom. Široke ulice, lepo uređeni trgovi, kao i brojna igrališta za decu čine da ovo letovalište ne liči mnogo na druga mesta sa uskim, pretrpanim, uličicama punih automobila i ljudi. Gradić je idealan za miran porodični odmor, ali i za sve ostale turiste.

Program putovanja

VILA „POSEIDON“
Lokacija: Vila Poseidon se nalazi na 40 m od plaže u starom, mirnom delu Nei Poria. Neki od studia i apartmana sa terase imaju pogled na more. Kapacitet: 1/2 i 1/3 studia i duplex apartmani (dve fizički izdvojene sobe i kuhinja) Sadržaj: Wi-Fi internet - besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi). Vila poseduje dvokrevetne (2 singl ležaja) i trokrevetne studije (francuski + singl ležaj) i četvorokrevetni duplex apartman (francuski + 2 singl ležaja) na drugom spratu koji su opremljeni ležajevima za navedeni broj gostiju, kuhinjom sa  osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, TV u sobi, A/C klima uređajem kao i terasom sa garniturom za sedenje. U prizemlju vile je taverna "Poseidon" u kojoj naši ugosti imaju popust ukoliko žele ishranu.
Usluga: NA (najam studia/apartmana)
Parking: Vila nema sopstveni parking,ali ima prostor za parkiranje pored kuće.
Napomena: Klima se doplaćuje na licu mesta - doplata je 5 € po danu
VIP komentar: Vila ima idealnu lokaciju, blizu plaže. U prizemlju vile je taverna. Čista je i uredna, te je i naša preporuka za smeštaj u Nei Pori-u.

 

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
48€
Datum:
od
24.05.2018
do
01.10.2018
Trajanje:
10 noći

Zakintos, treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih...

Cena od:
868€
Datum:
od
24.02.2017
do
31.10.2017
Trajanje:
3-7 noćenja

MALDIVI- SPECIJALNA PONUDA
Bestseleri u Male-u!!!
Maldivi- oaza lepote u Indijskom...