Olimpska regija Vila Balkan 2018

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
59€
Datum:
od
24.05.2018
do
21.09.2018
Trajanje: 
11 dana

Pieria ili Olimpska regija, nalazi se na severoistoku kontinentalnog dela Grčke i prostire se duž Egejskog mora. Na zapadu je oivičena Pieriskim planinama i planinom Olimp, mitološkim domom bogova. Glavni grad je Katerini. Ovu oblast odlikuju široke peščane plaže, koje privlače veliki broj turista. Ovaj deo je poznat po spomenicima arheološke i istorijske vrednosti. Možda najpoznatiji deo Pierie su centralno locirana letovališta, Paralia, Olympic Beach, Litochoro, Leptokaria, Nei Pori, Platamon.

Program putovanja

Olympic Beach
Olympic Beach je poznato turističko letovalište u podnožju najviše grčke planine Olimp. Povezan je sa Paraliom šetalištem uz obalu mora u dužini od 2 km. Prostrana peskovita plaža pruža se duž čitavog mesta i opasana je parkom punim zelenila sa igralištima za decu. Blizina velikog trgovačkog centra Katerinia ( 7 km ) uz ljubaznost domaćina, veliki broj taverni, restorana i barova čine odmor pravim i nezaboravnim.

VILA „BALKAN“
Lokacija: Vila Balkan se nalazi 50 m od mora u centru Olympic Beach-a. Apartmani imaju pogled na more sa terase. Kapacitet: poseduje 5 komforno nameštena studia/apartmana,
Sadržaj: Wi-Fi internet - besplatno (postoji mogućnost da je slabiji signal u sobi). Vila poseduje dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne studije i četvorokrevetni i petokrevetni duplex apartman na prvom i drugom spratu koji su opremljeni ležajevima za navedeni broj gostiju, čajnom kuhinjom (bez rerne) sa osnovnim posuđem, frižiderom, sopstvenim kupatilom sa tuš kabinom, Sat TV, A/C klima uređajem kao i terasom sa garniturom za sedenje. U prizemlju vile je i restoran sa srpskom skarom, a prekoputa je i market. Usluga: NA (najam studia/apartmana). Parking: Vila nema svoj parking, koristi se parking u ulici ili u blizini gde se vila nalazi. Napomena: Klima se doplaćuje na licu mesta: 4 € po danu. Vila ima idealnu lokaciju. Nalazi se blizu plaže i centra grada. Čista je i uredna te je i naša preporuka za smeštaj u Olympic Beach-u.

 

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
868€
Datum:
od
24.02.2017
do
31.10.2017
Trajanje:
3-7 noćenja

MALDIVI- SPECIJALNA PONUDA
Bestseleri u Male-u!!!
Maldivi- oaza lepote u Indijskom...

Cena od:
149€
Datum:
od
03.04.2018
do
06.04.2018
Trajanje:
4 dana

Costa MEDITERRANEA
3 noći/ 4 dana
Italija, Španija, Francuska
Polazak iz...