Polihrono autobusom 2017.

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
59€
Datum:
od
25.05.2017
do
02.10.2017
Trajanje: 
11 dana

Ovo mesto je jedno od tri najpopularnija letovalista na prvom prstu Halkidikija, Kasandri. Nalazi se na oko 90 km jugositočno od Soluna, ispred Haniotia. Smešten je u kristalno čistom zalivu Toroneos i okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Ima veliku eščanu plažu sa postepenim ulaskom u more.

Program putovanja

Za letovanje u mestu Polihrono ovog leta 2017. imamo program putovanja za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz. Detaljnije o mestu polaska na letovanje možete pronaći u PDf fajlu sa strane.

POLIHRONO, Na prvom prstu Kasandra, 98 km jugoistočno od Soluna nalazi se letovalište Polihrono, smešteno u kristalno čistom zalivu Toroneos, okruženo bujnom mediteranskom vegetacijom. Polihrono poseduje dugačku peščanu plažu sa postepenim ulaskom u more, naročito pogodnim za decu. Prirodne lepote, srdačnost i gostoljubivost domaćina, uređenost i
dobra snabdevenost, garancija su za prijatan i nezaboravan odmor. U Polihronu se nalaze ambulanta, apoteka, pošta, veliki broj prodavnica i supermarketa, pekara, hotela, vila i apartmana, restorana, taverni, kafića, barova, picerija, ekskluzivnih radnji i zlatara, renta car agencije. Na plaži se mogu iznajmiti suncobrani i ležaljke.

1. dan – sastanak grupe je u Beogradu na parkingu u Bloku 42, preko puta "Buvlje pijace" dan ranije od datuma iz cenovnika, 30 minuta pre vremena polaska autobusa. Polazak autobusa iz Beograda je u 18:00. Putuje se otprilike nekih 12 sati sa usputnim stajanjima za odmor i jelo.

2. dan – dolazak u mesto boravka je predviđen u prepodnevnim časovima. Smeštaj u odabrane objekte (posle 15 časova). Od 2. dana do poslednjeg dana ugovorenog boravka – boravak na bazi izabrane usluge i ugovorenog broja dana. Poslednji dan ugovorenog boravka – napuštanje objekta do 9 časova po lokalnom vremenu. Polazak autobusa je u kasnim popodnevnim satima (sa mesta dolaska) u zavisnosti od vremena dolaska nove grupe, a u skladu sa Zakonom o bezbednosti saobraćaja na putevima. O tačnom vremenu povratka možete se informisati kod predstavnika agencije na destinaciji. Vožnja ka Srbiji uz povremeni kraći odmor.

Polihrono je idealno mesto za vaše letovanje ove 2016. jer je mesto čuveno po prelepim plažama i uz plaže se nalaze i lepi restorani u kojima se hrana može jesti veoma povoljno i po pristupačnim cenama. Jeftino je i koristiti suncobrane i ostale usluge koje pružaju hoteli i apartmani u Polihronu.

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
648€
Datum:
od
03.06.2016
do
16.09.2016
Trajanje:
10/11 noći

Španija - Salou, turistička prestonica obale Dorada, zbog mnogonbrojnih turističkih kompleksa i...

Cena od:
40€
Datum:
od
23.05.2017
do
02.10.2017
Trajanje:
10 dana

Zakintos, treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih...