Smrznuta porodična zabava u Finskoj

Cena od:
917€
Datum:
od
04.01.2017
do
30.03.2017
Trajanje: 
6 dana

FROZEN DISNEY ON ICE SHOW
Smrznuta porodična zabava u Finskoj
u periodu od 04.01. do 30.03.2017.

Program putovanja

Rovaniemi je smešten na severu Finske, i glavni je grad provincije Laponije, koji se nalazi na samom Arktičkom polarnom krugu. Udaljen je oko 870 km od Helsinkija i samo dve hiljade kilometara od severnog pola. Selo Deda Mraza se nalazi na kraju grada, oko 8km od centra i dva kilometara od aerodroma Rovaniemi.

1 dan * dolazak na Rovaniemi aerodrom, noćenje u Deda Mrazovom hotelu, u srcu Rovaniemi-ja.

2 dan ** Doručak u hotelu, slobodno vreme u Rovaniemiju za posetu Deda Mrazovog sela, mogućnost sastanka sa Deda Mrazom u njegovoj kući i slanje čestitki iz Deda Mrazove pošte. Poseta Artic Haski parka, gde ćete upoznati glasne , ali vrlo prijateljski raspoložene haskije koji nestrpljivo očekuju da te provozaju sankama. Uživajte u vožnji snowmobilom i mini safariju u Snowmobile parku. Sada, kada ste upoznali Deda Mraza, možete upoznati i njegovu posadu u Raider parku, gde se možete provozati u sankama koje vuku irvasi. Najbolje mesto u selu Deda Mraza je selo Sneška Belića, gde je najbolje polarno igralište za decu i mlade u srcu. Iskustvo avanture sa stvarnim likovima Sneška Belića, koji se smelo spuštaju niz brda. Mnoštvo ledenih tobogana za decu svih uzrasta. Noćenje u hotelu Deda Mraza, Rovaniemi.

3 dan *** Doručak u hotelu, Jutarnji izlet u Ranua Arktik Zološki vrt, gde ćete posetiti arktičke životinje kao los, jelen, muflon, polarni medeved, vuk, ris, lisica... Popodne transfer do hotela Arctic Snow http://arcticsnowhotel.fi/ . Večera u hotelu ( 3 menija) uz laponsku vatru. Noćenje u Snežnom hotelu. U ovom hotelu je uključen alarm ukoliko se pojave Aurora, hotelsko osoblje će Vas probuditi.

4 dan **** Doručak u hotelu, švedski sto. Transfer od Arctic Snow hotela do Rovaniemi aerodroma, let do Helsinkija. Noćenje u hotelu Sokos Vaakuna https://www.sokoshotels.fi/en/helsinki/sokos-hotelvaakuna u srcu Helsinkija.
5 dan ***** Doručak u hotelu. Organizovan izlet obilazak Helsinkija u trajanju 1,5 h. Ostatak vremena slobodan za obilazak Helsinkija, mogućnost klizanja u ledenom Skate parku. Noćenje u Sokos hotelu Vaakuna

6 dan ****** Doručak u hotelu, švedski sto, slobodno vreme pre upoznavanja Princeza Ane i Elze i njihove prijatelje iz Frozen Diznija u Ledenom šouu u Harwal areni http://hartwallarena.fi/en. Noćenje u Sokos Vaakuna hotelu. (Opcija cena 2 je bez popodnevnog Disney show-a.slobodno vreme u Helsinkiju.)

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
917€
Datum:
od
04.01.2017
do
30.03.2017
Trajanje:
6 dana

FROZEN DISNEY ON ICE SHOW
Smrznuta porodična zabava u Finskoj
u periodu od 04.01. do...

Cena od:
648€
Datum:
od
03.06.2016
do
16.09.2016
Trajanje:
10/11 noćenja

Španija - Salou, turistička prestonica obale Dorada, zbog mnogonbrojnih turističkih kompleksa i...