First minute Tasos autobusom 2017.

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
19€
Datum:
od
22.05.2017
do
01.10.2017
Trajanje: 
10 noćenja

Tasos je najsevernije ostrvo Egejskog mora. Ostrvo je brdovito i pokriveno četinarskom šumom. Nazvano je „plutajuća šuma“. Gotovo je kružnog oblika, sa obalom dugom oko 100 km. Zapadna i istočna obala su pretežno stenovite, a na severnoj i južnoj se nižu peščane plaže, od kojih mnoge dobijaju ekološku Plavu zastavu.

Program putovanja

Ovo vam je idealna prilika da uhvatite FIRST MINUTE ponudu za letovanje u Grčkoj tokom leta 2017. godine.

Tasos je u poslednjih par godina posatao veoma omiljeno mesto za letovanje u Grčkoj. Zbog toga vam predlažemo da pogledate ponudu naše agencije za letovanje u toku sezone leto 2016. Razlog zbog koga je Tasos toliko popularan je što zaista pruža veliku ponudu smeštaja, kako sa porodice i parove, tako i za ljude koji svoj odmor i letovanje žele da provedu u ludoj zabavi, noćnom životu i plažama koje se ne zaboravljaju.

Peščani sprudovi i gotovo uvek lepo vreme tokom cele sezone garantuju da ćete imati najbolje letovanje koje možete samo poželeti.

Pružamo mogućnost dva različita paketa boravka na ostrvu Tasos. Prvi paket je sa 10 noćenja, a možete odabrati i drugi sa 15 noćenja. U svakom slučaju, smeštaj uz prevoz autobusom se nudi po cenama koje su veoma povoljne. Hrana na ostrvu u restoranima se takođe može priuštiti veoma povoljno i jeftino, tako da boravak na Tasosu ne iziskuje prevelike novčane izdatke. O cenama po restoranima se možete informisati ovde: http://www.go-thassos.gr/visiting-thassos/drinks-and-dining

Program putovanja za putnike koji koriste organizovan autobuski prevoz možete pronaći u PDF fajlu ako kliknete na Program i cenovnik putovanja.

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
648€
Datum:
od
03.06.2016
do
16.09.2016
Trajanje:
10/11 noći

Španija - Salou, turistička prestonica obale Dorada, zbog mnogonbrojnih turističkih kompleksa i...

Cena od:
40€
Datum:
od
23.05.2017
do
02.10.2017
Trajanje:
10 dana

Zakintos, treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih...