Zakintos autobusom 2018.

Galerija
Image Slides: 
Cena od:
48€
Datum:
od
24.05.2018
do
01.10.2018
Trajanje: 
10 noći

Zakintos, treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih ostrva. Zakintos leži u južnom delu Jonskog mora, koje je deo sredozemnog mora.

Program putovanja

Letovanje na Zakintosu je odavno postalo nešto što se mora uraditi. Ko god se vrati sa Zakintosa razmišlja o tome kako da se tamo vrati jer je ovo definitivno jedno od najlepših ostrva koga Grčka ima. Zakintos je ovog leta 2017. izbor koga, ako se odlučite za njega, definitivno nećete pogrešiti. Ovo ostvrvo karakteriše jako privlačna turistička ponuda koju naša agencija obezbeđuje povoljno i jeftino. Na plažama koje su peščane i to napravljene od sitnog peska vašem telu ćete pružiti užitak kakvo neće zaboraviti makar do sledećeg letovanja. Osim sunčanja bilo na plaži bilo na bazenima hotela ili apartmana, moći ćete da uživate u povoljnim cenama hrane u restoranima i koktel barovima. Na Zakintosu možete da odaberete i veseo i aktivan noćni život ali i totalni odmor u tišini noći gde će vas uznemiravati samo večni huk mora.

ZAKINTOS ( Zante ) predstavlja jedan on najblistavijih bisera Jonskog arhipelaga. Ovo prelepo ostrvo je najjužnije i treće po veličini od sedam Jonskih ostrva. Njegove prirodne lepote; dugačke peščane plaže, tirkizno plavo more, blaga klima, morske uvale i pećine svrstavaju ga među najlepša ostrva Grčke. Zakintos je poznat po svojim divnim peščanim plažama: (Navaggio – sa čuvenom olupinom broda, Laganas, Vasilikos, Tsilivi... ), najvećem prirodnom
rezervatu ugrožene vrste morskih kornjača Caretta-caretta, ali i veoma živom i bogatom noćnom provodu.

LAGANAS je najveće i najdinamičnije letovalište na ostrvu, udaljeno od glavnog grada oko 9 kilometara. Sa svojom divnom peščanom plažom, dobrom pozicijom, raznovrsnom restoranskom i ugostiteljskom ponudom i mogućnostima za bavljenje sportovima na vodi, predstavlja idealan izbor za sve koji žele da dožive Zakintos na pravi način.

 

 

Smeštaj
Preporučujemo
Cena od:
48€
Datum:
od
24.05.2018
do
01.10.2018
Trajanje:
10 noći

Zakintos, treće po veličini, od sedam većih jonskih ostrva, a ujedno i jedno od najlepših grčkih...

Cena od:
868€
Datum:
od
24.02.2017
do
31.10.2017
Trajanje:
3-7 noćenja

MALDIVI- SPECIJALNA PONUDA
Bestseleri u Male-u!!!
Maldivi- oaza lepote u Indijskom...