Blog

First Steps in the Trump Era

Završen 41. međunarodni sajam turizma u Beogradu

U skladu sa time većina domaćih izlagača nudila je svoje pakete za odlazne aranžmane bilo da su to putovanja autobusom za Crnu Goru, Grčku i Tursku ili pak neke neobičnije destinacije poput Kube, Dubaija i Šri Lanke.

Glob Metropoliten Tours imao je veoma zapažen nastup predstavivši neke od svojih najpolularnijih destinacija na vrlo slikovit i upečatljiv način - kroz garderobu, frizure, karakterističnu šminku i zanimljivosti za 3 svoje top destinacije - Rusiju, Španiju i Indiju. "Svaka od ovih destinacija ima bogatu istoriju, kulturološku i turističku ponudu i mi smo se potrudili da napravimo više programa za svaku od njih zavisno od toga šta naše turiste zanima. Sve je više turista koji vole da istražuju i posete neobične i drugačije ture - bilo da žele da osvoje najviši vrh Evrope, da gledaju polarnu svetlost, krstare, pohađaju kulinarski čas za pripremu karija u Mumbaju ili Nju Delhiju, da posete čuveni muzej Prado ili uživaju u vrelom klabingu Madrida ili lenjim odmorom u Valensiji.

Ipak, važno je naglasiti da jednako bogatu istoriju i divnu prirodu ima i naša zemlja i zato je važno raditi na razvoju turističkih ponuda u Srbiji." - navela je naša direktorka u jednom od intervjua koje je dala u toku sajma.

Ukoliko ste propustili sajam, svakako možete posetiti našu agenciju na Slaviji i informisati se o trendovima u turizmu i najatraktivnijim turama za ovu godinu.

Related Articles

Festival svetla na Kalemegdanu

Festival svetla na Kalemegdanu

Sajam turizma u Madridu

Sajam turizma u Madridu