Glob Metropoliten Tours - Srbija

Rođak sa sela - Mionica

Rođak sa sela je seosko domaćinstvo u selu Ključ, opština Mionica. Domaćinstvo Rođak sa sela se bavi seoskim turizmom. U ponudi su vajati i sobe u zidanom objektu, ruska sauna, i dečija igraonica. Seosko domaćinstvo Rođak sa sela je udaljeno 1,7 km od centra Mionice, 2 km od Banje Sanković-Lepenica, 8 km od Banje Vrujci i 22 kilometra od Divčibara.

Domaćinstvo raspolaže sa 3 brvnare i u svakoj se nalazi francuski ležaj i dva samca na sprat, sopstveno kupatilo, iptv, terasa, pogled na vrt.U zidanom objektu su jedna trokrevetna soba sa malim dnevnim boravkom, i tri dvokrevetne sobe sa zajedničkim kupatilom, jedno kupatilo na dve sobe, dnevni boravak od 80 kv sa trpezarijom, kuhinjom, spoljašnji zidani rostilj.

U sklopu kompleksa se nalazi mala igraonica za decu, teren za odbojku, bazen koji je u funkciji tokom leta i mala seoska kafana! Ukupan kapacitet smeštaja je 22 ležaja, od toga u kući 10, a u brvnarama 12 ležaja. Parking je obezbeđen i besplatan, wi fi dostupan u svim objektima na imanju.
Opis