Glob Metropoliten Tours - Transferi

⇆ Transferi - Prevoz

TRANSFER / POSLOVNI SERVIS / IZLETI / NAJAM

Sa zadovoljstvom Vam nudimo prevoz automobilima i mini busevima od komercijalne do visoke klase. Naše novo i besprekorno čisto vozilo sa klimom i punom opremom čekaće Vas na zakazanoj adresi i biće Vam na raspolaganju do željene destinacije u zemlji ili inostranstvu. Svi naši klijenti imaju V.I.P. tretman od strane našeg visoko profesionalnog osoblja sa znanjem engleskog jezika

AUDI A4

Automobil poslednje generacije. Osim što zadovoljava potrebe gradske vožnje. Audi se odlčno pokazao i na dužim relacijama.

FORD TOURNEO CUSTOM (8+1)

Sigurnost, komfor, moderan dizajn, pretvoriće vaša putovanja u zadovoljstvo.

MERCEDES VIANO LUX 6+1 – SALON i MERCEDES SPRINTER LUX (8+1)

Potpuno nova, superluksuzna vozila, idealna prevozna sredstva za VIP klijente – poslovna putovanja, transfere do i od aerodroma, kao i za putovanja do inostranstva. Pored kožnih sedišta, Mercedes Viano Lux (6+1) ima radni sto na rasklapanje, frižider, automatsku klimu, radio sa CD-om, klizna vrata sa leve i desne strane, termo - izolovano staklo i elektronski program stabilnosti ESP, ( ABS, ASR, EDB ), dvosistemske zvučnike, sistem za navigaciju i monitor sa DVD-jem.

MERCEDES SPRINTER (15+1), (16+1), (17+1), (18+2)

Termo - izolaciona stakla na svim prozorima, sigurnosni pojasevi za sva sedišta i klima uređaj, sa automatskom kontrolom, obezbeđuju udobnu vožnju po svim vremenskim uslovima.

Predstavlja idealno prevozno sredstvo za prevoz grupe do 15,17,20 osoba, za sportske timove, transfere i turistička putovanja u zemlji i inostranstvu.

Za potrebe klijenata na upit je moguće rezervisati i ostale tipove putničkih automobila, kao i autobusa većeg kapaciteta.

Image
  • Vozilo se iznajmljuje sa vozačem. U datu cenu je ukljuceno : gorivo, osiguranje putnika, putarine, i dozvole za domace i inostrane voznje.
  • Na vise dnevnim putovanjima u zemlji i inostranstvu korisnik prevoza snosi troskove za smestaj i ishranu vozaca, takse, parking, i troskove za prolaske kroz tunele ili prevoz trajektom i check point.
  • Cene su izrazene u eurima, a placenje se vrsi u dinarskoj protiv vrednosti na dan uplate po prodajnom kursu Banka Intese, (+ 10% PDV) za km u zemlji.
  • AUTO DAN- Najam vozila sa vozacem ( do 12 ) sati i do 250 km.
  • Navedene cene su opsteg karaktera, a svaka voznja se ponaosob ugovara u zavisnosti od konkretnih zahteva klijenata. Agencija zadrzava pravo izmena cena u slucaju promena na monetarnom I naftnom trzistu.
  • Adresa poslovnice: Makenzijeva 26; 11000 Beograd
  • Za sve potrebne informacije pozvati na navedene brojeve telefona ili poslati
  • E –mail : glob@metropoliten.com
  • Telefon: +381112430-852  i  +381112430-899